Lovaglás Csomagajánlatok Esküvőhelyszín Konferencia és csapatépítő ajánlatok

 

 

Lovaglás a szabadság élményével

Aki ült már lovon, tudja, hogy lóhátról nézve más a világ. Akinek pedig még nem volt rá alkalma, annak feltétlenül ki kell próbálnia. A lovaglás nem pusztán sport, ami minden létező porcikánkat átmozgatja. A lovaglás életérzés. A határtalan szabadság érzését is átélhetjük lovaglás közben. A Geréby Kúria ezt az életérzést kínálja Önnek. A lovaglás mellett sétakocsikázásra, télen pedig lovasszánkózásra is van lehetőség.

Lovasudvarunkban lehetőség van tudásszintjének megfelelő lovaglásra. A lovaglás történhet futószáron, karámon belüli lovaglás és tereplovaglás keretében.

A gyakorlott lovasok terepen, kísérővel hódolhatnak szenvedélyüknek, de azok se csüggedjenek, akik lovat eddig csak képen láttak. Szakképzett csikósaiLovaglás pónivalnk futószáron bárkinek segítenek elsajátítani a lovaglás alapjait, legyen az kisgyermek vagy lelkes felnőtt. A haladók a karámban csiszolhatják tovább lovaglótudásukat. A kevésbé bátor csemeték pedig póniháton ismerkedhetnek a négylábú élménnyel.

A Geréby Kúria lovaglás oktatás mellett különféle lovas attrakciókkal, évente több alkalommal megrendezésre kerülő lovas nyílt nappal és ezen kívül 2013.május 1. óta egy fantasztikus fedett lovardával is várja a lovas vendégeket.

Legyen szó 1 napos kilovaglásról vagy többnapos túralovaglásról, lovasudvarunk mindenre kínál alternatívát. Léteznek kimondottan lovas csomagajánlatok, melyeket ajánlunk minden kedves vendégünk figyelmébe).

Fedett lovarda

(Cimkék: lovaglás, lovaglási lehetőség, lovaglás az alföldön, fedett lovarda, lovas csomagajánlatok, lovaglás árak, lovaglás oktatóval, lovasoktató, lovasudvar,lovasok, ingyenes lovaglás, lovaglás nyílt nap, lovaglás lehetőség, lovaglás lovardában, lovaglás budapesthez közel, lovaglás oktatás, lovaglás alapjai)